top of page

För varje behandling 

får du tillbaka en bit av ditt immunförsvar

~ kroppen säger TACK ~


Hur du bokar ser du längst ner på denna sidan.

 ZONTERAPI - välj mellan 60-105 minuter

Efter mina 11 år som zonterapeut har jag hittat mitt eget sätt att arbeta på. Jag använder mig av en metod som jag känner mig trygg med och som ger bra resultat. Ett mycket fint bevis på det, är mina återkommande kunder, som jag är så tacksam över.

Zonterapi är ju själva grunden i mina behandlingar, men där även lite olika tryck, strykningar mm, som jag fick lära mig på utbildningen (teamhellbergszonterapi.com) får komma fram. 


Mitt fokus är att hjälpa dig att må bättre, att få en stunds vila i en avslappnande miljö, där återhämtning och läkning kan ske. Jag vill få igång ditt flöde och din egen självläkningsförmåga.

När du kommer till mig, så får du berätta vad som gjort att du sökt upp mig, vad du vill ha hjälp med och vad du förväntar dig av behandlingen.

Är det ok för dig så får du en härlig blandning av zonterapi, HLT/ortobionomi (läs nedan), akupressur, metamorfos som består av tryck på punkter/zoner, massage, strykningar på dina fötter och underben. Allt anpassas efter din hälsa och ditt mående just nu.


Välj bara hur lång tid du vill boka, ju längre behandlingsmetod - desto mer hinner jag lösa upp.

Rekommenderar varmt att du bokar minst 75 minuter, då jag hinner med att arbeta lite mer på de ställen du har mest problem med.

ZONTERAPI - 60 minuter - 800 kr

ZONTERAPI - 75 minuter - 950 kr

ZONTERAPI - 90 minuter - 1200 kr

ZONTERAPI - 105 minuter - 1400 kr

Zonterapi - i zonterapin vill man ta reda på orsaken till varför man mår dåligt och inte bara stänga av symtomen, som man gör inom skolmedicinen, med cortison, antibiotika, värktabletter, vaccin osv.


Vi vet att kroppen använder smärta som en varningssignal - ett rop på hjälp!

Om vi lär oss att lyssna på kroppens signaler, så hör vi när den säger till att inte allt står rätt till. Om vi inte hör de första ropen och hjälper kroppen, så fortsätter den att skrika högre och högre med mer och mer smärta och problem, tills vi blir tvungna att söka hjälp. 

Det kan också vara så att man bär på en dold smärta som plötsligt kommer i dagen när någon börjar massera våra fötter. 

Zoner/reflexpunkter finns i fötterna, händerna och på andra delar av kroppen och dessa kommunicerar med körtlar, organ och övriga kroppsdelar. Zonterapi är en unik metod där man använder sig av tryck på dessa punkter på fötterna. Vid tryck på dessa punkter blir det en reaktion i det område zonen svarar mot och kroppens fantastiska självläkningsprocess sätter igång.


Hos mig kan du få hjälp med:

- hälsporre

- hormonella obalanser

- huvudvärk, migrän

- störningar i mag- och tarmsystem

- astma

- hudbesvär

- barnlöshet

- tinnitus

- värk i fötter

- benlängdsskillnad

- värk i axlar, skuldror, armar, händer, nacke, rygg

- depression, stress och utmattningstillstånd


Har du ont eller fått problem med hälsan?

Kanske mår du bra - men vill bibehålla din goda hälsa?


Boka in dig på en superskön behandling hos mig.


DET HÄR KAN INGÅ I DIN BEHANDLING:

HLT, Hellbergs Ligament Teori, är en mjuk och avslappnande behandling (en form av ortobionomi). 

Inga knäckningar eller brytningar. 

Jag arbetar med dina fötter med en speciell teknik, för att få spänningar att släppa i hela kroppen.


Djupt i hålfoten har vi två ligament som går mellan hälen och fotens grundleder. De har en grundläggande inverkan på bäckenets position och om de är för spända kan problem uppstå.

Genom att jag arbetar med dessa två ligament med HLT kan bäckenet räta upp sig och människor med benlängdsskillnad/snett bäcken kan bli raka igen. Smärtor minskar eller försvinner helt och många känner en lättnad i både kropp o själ när blockerad energi frigörs.


Jag börjar med att kolla om du har benlängdsskillnad/snett bäcken. Många har det utan att veta om det. Har man det, så leder till att man både går och står fel. Detta gör att du kan få problem med smärta och värk i fötterna men även i hela kroppen!


Du bör ej träna eller anstränga dig samma dag eller dagen efter en sån här behandling. Du kan få träningsvärk som brukar försvinna efter 1-2 dagar.NY SPÄNNANDE BEHANDLING HOS MIG - METAMORFOS (som betyder förändring, förvandling)


Är du redo att blomma ut till ditt bästa jag?


Vill du få hjälp med att släppa "ryggsäcken" - som kanske innehåller allt från besvikelser, sorger, stress till gamla invanda mönster, negativa tankar, smärta, oro mm.

Vill du få tillbaka din livskraft och gå vidare i livet med ny energi? 

Då ska du prova METAMORFOS.


Med mjuka, lätta små rörelser arbetar jag på dina fötter, händer och på ditt huvud enligt ett speciellt rörelsemönster. Detta har en djupgående verkan och behandlingen hjälper till att lösa upp och förändra de energiblockeringar och energimönster som har lagrats i din kropp - både från de olika utvecklingsstadierna under fostertiden samt minnen av allt som har hänt dig genom livet. 

När blockeringar och energispänningar släpper får du tillgång till din tidigare fastlåsta energi och livskraft. Din egen självläkningsförmåga stimuleras.

Negativa händelser tar inte längre all din energi och du får lättare att gå vidare i livet.

Behandlingen ger dig en lugnare och mer harmonisk syn på livet och på dig själv.

Du blir den bästa versionen av dig själv.

Den du är menad att vara.


Efter behandlingen som tar ca 1 timma, får du sitta i lugn och ro några minuter med en kopp örtte eller ett glas vatten.


Behandlingen passar alla åldrar och utförs helt påklädd, förutom strumporna.


VARMT VÄLKOMMEN!


Klicka på länken här nedanför för att boka tid eller ring/sms:a/maila till mig, om det passar dig bättre! 

Välkommen!

Har du vaccinerat dig, i så fall måste du vänta minst 8 veckor 

innan du kommer till mig på behandling.

Om du är förkyld eller har feber, var vänlig boka om din tid, tack!

bottom of page